OVER ONS

K&F De Pauw is al een gevestigde waarde sinds 1983. Toen startten de huidige zaakvoerders Katrien Van Kerrebroeck en Freddy De Pauw hun bedrijf in Zelzate. In eerste instantie richtten ze zich tot de horeca. Het bedrijf groeide al snel uit tot een diepvriesgroothandel voor frituren en broodjeszaken.

 

Na de overname van een boterronde in 2000 volgde de doorbraak naar de grootkeukens en werd een nieuw, modern complex gebouwd op het industrieterrein van de Karnemelkpolder.

 

In de zomer van 2005 werd het pakket nog uitgebreid met verse groenten. Vandaag biedt K&F De Pauw een totaalpakket van diepvries, verse producten en randproducten aan.

 

Het gamma breidde nog uit met nationale en internationale delicatessen door de overname van Heylen Food Service in 2008 en Gastrofolies in 2009. Om nog beter op de wensen van de klant te kunnen inspelen werd in november 2015 Delicatessa  (onderdeel van Starbrook Chocolate Company te geel) overgenomen. Door deze overname biedt K&F De Pauw meer dan 2500 courant verkrijgbare delicatessenproducten aan. Uw partner voor eclusieve delicatessen en eindejaarsproducten dus!

 

K&F De Pauw is een bedrijf dat systematisch groeit dankzij de trouwe klanten en de inzet van het personeel.

K&F DE PAUW-TEAM

K&F De Pauw
K&F De Pauw
K&F De Pauw
K&F De Pauw
K&F De Pauw
K&F De Pauw