NIEUWS

Overname Delicatessa


Beste klant,

Met veel genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen K&F De Pauw, uw partner in exclusieve delicatessen en eindejaarsproducten.


Met ingang van 3 november 2015 hebben wij Delicatessa (onderdeel van Starbrook Chocolate Company te Geel) overgenomen. Delicatessa zet zich reeds vele jaren in voor haar klanten waarbij het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij Delicatessa onder onze hoede kunnen nemen en ons productaanbod verder kunnen uitbreiden.


Het ganse team van Delicatessa maakt van deze gelegenheid gebruik om haar cliënteel te bedanken voor de jarenlange aangename en trouwe samenwerking. De firma K & F De Pauw zal alles bewerkstelligen om ook in de toekomst deze relatie verder te zetten, te optimaliseren en zo mogelijk uit te breiden.


U zal in de komende weken bezocht worden door één van onze vertegenwoordigers om het volledige gamma aan U voor te stellen. Ontvangt U graag nu al onze volledige catalogus via e-mail stuur dan een mailtje naar knf@knfdepauw.be. Bestellingen kunnen ook via dit e-mailadres geplaatst worden.


Zowel administratief als logistiek zal alles vanaf 3 november gebeuren vanuit Zelzate. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen verzoeken wij U dan ook om de nieuwe gegevens aan te passen in uw databestand:


K&F De Pauw

Karnemelkstraat 8

9060 ZELZATE

Tel: 09/344.36.02

Fax: 09/343.01.81

knf@knfdepauw.be

BTW: BE0443.963.060

IBAN: BE04 0682 2691 2531


De betaling van de facturen, opgesteld door K & F De Pauw, dient te gebeuren hetzij op het nieuwe bankrekeningnummer BE04 0682 2691 2531, hetzij cash bij levering van de goederen. De facturen die in het verleden nog werden opgesteld door Starbrook Chocolate Company dient U nog te betalen op het door U gekende nummer.


Via dit schrijven stellen wij u ook op de hoogte dat de verdeling van Starbrook Chocolade vanaf 3 november exclusief zal gebeuren door K&F De Pauw.


Om de overname te vieren trakteren wij u tot en met 31/12/2015 op 10% korting op de artikelen van Delicatessa. Dit zijn alle producten die een artikelnummer hebben beginnend met een “s”. In de komende weken zullen wij alle nieuwe producten en prijzen verder op elkaar afstemmen, zodat vanaf 01/01/2016 de nieuwe, geoptimaliseerde prijzen gehanteerd kunnen worden.


Wij vertrouwen er op U hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u echter nog verdere vragen? Contacteer ons dan op 09/344 36 02 of op knf@knfdepauw.be.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking en danken u alvast voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,

Katrien De Pauw Freddy De Pauw Patrick Gilis

Zaakvoerster Zaakvoerder Zaakvoerder

K & F De Pauw K & F De Pauw Starbrook Chocolate Company

Recente berichten
Archief