NIEUWS

Just Be - Lifestyle Drinks

De zomer komt eraan. Tijd voor cocktails dus...

Nieuw in ons assortiment zijn deze 4 heerlijke cocktails op basis van mousserende wijn.

1. Be Hugo:

Be Hugo is een hip Italiaans drankje. Een verfrissende, fruitige en sprankelende cocktail gemaakt van mousserende witte wijn, vlierbloesem, munt en citroen. Be Hugo is verkrijgbaar in 200ml aluminium flesjes en 750ml glazen flessen.

Be Hugo 200ml

2. Be Rhubarb:

Be Rhubarb is een drankje afkomstig uit Zwitserland. Het is een verfrissende, fruitige en sprankelende cocktail gemaakt van mousserende witte wijn, rabarber en aardbei. Be Rhubarb is verkrijgbaar in 200ml aluminium flesjes.

Be Rhubarb 200ml

3. Be Berry:

Be Rhubarb is een heerlijke, fruitige en sprankelende cocktail gemaakt van mousserende witte wijn, veenbessen, aardbei en munt. Zijn mooie kleur en fruitig aroma zullen je zeker bekoren. Be Berry is verkrijgbaar in 200ml aluminium flesjes.

4. Be Sprizz:

Be Sprizz is een klassiek Italiaans aperitief. Deze sprankelende cocktail is gemaakt van mousserende witte wijn, sinaasappel, bittere kruiden en munt. Be Sprizz is verkrijgbaar in 200ml aluminium flesjes.

Be Sprizz

Geen enkele van de cocktails bevatten artificiële smaakstoffen of smaakversterkers. Ze bevatten allemaal 5,6% alcohol.

Recente berichten
Archief