NIEUWS

Eindejaarsshow 2019

Beste Fijnproever,

Via deze weg willen wij u graag uitnodigen voor onze eindejaarsshow 2019.

Waar?

In ons bedrijf te Zelzate.

Wanneer? Zondag 8 september: 11u tem 18u Maandag 9 september: 9u tem 22u - NOCTURNE Dinsdag 10 en woensdag 11 september: 9u tem 18u Zondag 15 september: 11u tem 18u Maandag 16 tem woensdag 18 september: 9u tem 18u Maandag 23 en dinsdag 24 september: 9u tem 18u

Wat?

In onze ruime toonzaal bouwen we een heuse delicatessenwinkel op waar we ons volledig vernieuwd assortiment delicatessen als ook de Sint- en Kerstspecials graag aan u voorstellen. Bovendien ligt onze nieuwe catalogus voor u klaar op de beurs. Een unieke gelegenheid om naast het bestaande assortiment, de vele nieuwigheden te bekijken en proeven. Daarnaast bieden wij u samen met een hapje en een drankje ook nog aantrekkelijke promoties aan die uitsluitend geldig zijn tijdens de beursdagen.

Wenst u graag begeleid te worden tijdens uw bezoek? Maak dan een afspraak bij uw vertegenwoordiger.

Recente berichten
Archief