top of page
  • Foto van schrijverAïda De Meyer

LENTE COLLECTIE - Bee Friendly 🐝

Bij de aanschaf van producten uit de Bee Friendly lijn steunt u de bestuivende insecten. Een deel van de omzet van deze lijn wordt namelijk geschonken aan The Pollinators. Een stichting die zich inzet in een betere leefomgeving voor bestuivende diersoorten. Daarnaast bestaat Bee Friendly grotendeels uit biologische producten, én bevatten producten upcycle tips, zodat we samen het milieu nog minder belasten. Want, alle bee(s)tjes helpen! Al met al een goede toevoeging aan uw MVO assortiment. 🐝 🐞 🦋


The Pollinators zetten zich al jaren in voor meer voedsel voor bestuivers en meer biodiversiteit. Bestuivende insecten zijn cruciaal voor gezonde ecosystemen en daarom willen zij zo veel mogelijk mensen betrekken bij het beschermen van deze kleine maar belangrijke wezens.


Bestuivende soorten hebben het erg moeilijk. En dat terwijl ze onmisbaar zijn in onze voedselketen: meer dan 70% van ons voedsel is afhankelijk van de bestuiving door bijen en aanverwante insecten. Hoog tijd om ze een handje te helpen dus. En dat kan! Door te zorgen voor een constant aanbod van voedsel zijn ze beter in staat te overleven. Het zaaien van bloemen helpt de bijen dus direct.


Bee Friendly heeft een ruim assortiment: van toast, nootjes en chips tot pasta en pastasaus tot kaas- en chocoladekoekjes en nog zo veel meer!


Voorverkoop: Maart 2023

Uitlevering: April 2023


Ontdek ze hier:

.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page