top of page
  • Foto van schrijverAïda De Meyer

NIEUW: Marula Gin & Liqueur

“Because it’s always Marula ‘o clock!”


Om deze nieuwe Marula Gin te introduceren nemen we je mee op reis naar Namibië en de

Niombo-bossen in Zuid Afrika. Dit grote gebeid is de thuisbasis van Sclerocarya Birrea, ook wel gekend als de marulaboom. Deze boom produceert kleine vruchten die slechts twee tot drie centimeter groot zijn, maar wel een enorme magische kracht bezitten.


Dit is de verboden vrucht van de olifantenboom. Wanneer apen, giraffen en zelfs olifanten het eten, bereiken ze een hoger niveau en betreden ze een onbekende wereld. Dit fenomeen zorgde ervoor dat enkele Antwerpse ginkenners, deze vrucht tot bij ons wouden brengen. Nu kunnen ook wij deze onbekende wereld van marula betreden en ervaren.


De reis wordt intensiever door het fruit te versterken met plantaardige ingrediënten. En

aangezien de enige manier om het te serveren is zoals jij het wilt, laten we jou beslissen hoe je deze drievoudig gedistilleerde small-batch gin drinkt.


Nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van de Marula-ervaring!


  • Café marula liqueur 24%: Gebaseerd op de marulavrucht en een Keniaanse koffieboon.

  • Marula gin 40%: De melange van deze fijne ingrediënten van over de hele wereld resulteert in een sensuele gin met een exotisch tintje.

  • Marula pomgranate gin 40%: De Pomegranate variant is gebaseerd op Marula gin met granaatappel als hoofdaroma en bevat dus dezelfde basisingrediënten.

Ontdek ze hier


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page