top of page
  • Foto van schrijverAïda De Meyer

The Taste of Art – Loison

Het verhaal van Loison gaat helemaal terug tot in 1938, wanneer bij grootvader Tranquillo de liefde ontstond voor de kunst van het broodbakken. Hij opende zijn eigen bakkerij en gaf de liefde door aan zijn zoon Alessandro. Eenvoudige oorsprong en echte producten waren het begin van de geschiedenis van de familie Loison.


30 jaar later opende Alessandro zijn nieuwe winkel, waar het bedrijf zich specialiseert in vers gebak. Wanneer de kleinzoon het familiebedrijf overneemt, gaan ze nog een stapje verder. De producten worden geëxporteerd naar Europa. Loison evolueert steeds met de jaren mee, een website was al snel voorhanden en het samenwerken met verschillende chefs stond als volgt op de planning.


Dario Loison won niet alleen verschillende awards maar Loison heeft ook registratie verkregen in de speciale lijst van historische Italiaanse handelsmerken. Dit voor het gebruik van het Loison-handelsmerk gedurende ten minste 50 jaar.


Vandaag de dag, zijn er meer dan 70 landen waarnaar Dario de zoetheid van zijn Panettone heeft gebracht. Ook bij ons kan je genieten van de passie die zich steeds verder zet bij de familie Loison!


In ons assortiment vind je verschillende groottes en prachtige geschenkverpakkignen van panettones. Of kies voor onze apart verpakte ‘slices’, gemakkelijk mee te nemen als tussendoortje of als ontbijt.


"Traditie is ons belangrijkste ingrediënt, Passie is de hitte die onze ovens verwarmt: al drie generaties lang creëren we Author's Pastry, vandaag op tafels over de hele wereld".

~Darius Loison~


INFO: voorverkoop Loison 2023. Van 12/06/2023 t.e.m. 09/08/2023.


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page